- Det perfekte gourmetmåltidet starter med Smaksprodukter!

Vi tilbyr førsteklasses råvarer basert på naturens egne ressurser, delikat innpakket og levert hjem på døra. Vi har kvalitets- produkter med fokus på spisekvalitet og dyrevelferd, og ønsker å gi deg en god smaksopplevelse med Smaksgaranti på alle våre produkter.

 
     


Proffmarked


HORECA
Smak AS er et lite produsenteid foretak som holder til i Vestfold. Produksjonen foregår på to gårder, den ene i Revetal, den andre i Sande. Vårt «nedslagsfelt» har til nå vært langs aksen Larvik-Tønsberg-Drammen-Oslo. Produktene fra Smak AS har vi kalt Smaksprodukter og omfatter i dag Smakskalv, Smaksgris og Smakslam. 

Smak AS leverer Smaksprodukter til både private kunder og HORECA (hotell, restaurant og catering). Til HORECA-kunder kan Smak AS være behjelpelig med frys og frakt.

Smak AS har fokus på kvalitet og miljø i alle ledd. Kortreisthet er et stikkord både for levende dyr og for ferdig vare. Slaktedyrene har makismalt 30 minutter reisevei til Norturas slakterianlegg i Tønsberg. Her slaktes, skjæres og pakkes Smaksproduktene på en spesiell linje før utkjøring til kunde, eventuell innfrysning i Drammen.

Vår miljøprofil fordrer at hele dyret utnyttes og at ikke noe går til spille. Det betyr at vi fortrinnsvis tar bestillinger på hele dyr.